Rådyr

Dalsbygda Jaktlag SA tilbyr jakt på voksen rådyrbukk (råbukk), med jakttid fra og med 10. august til og med 24. september, og ordinær jakt på rådyr (alle kategorier) fra 25. september til 23. desember. Både innenbygds og utenbygds jegere oppfordres til å forsøke denne spennende jaktformen!

I følgende områder skal det ikke jaktes rådyr: Mellom Midtre og Nedre Dalsbygdvei fra Haugseggen til sentrum. Området mellom Gamle Vangrøftvei fra sentrum til Lillehaug, veien fra Lillehaug til Nansen stadion, veien fra stadion til kryss Brattåsen og Midtre Dalsbygdvei til Sentrum. Vis hensyn. Unngå å jakte nær bebyggelsen".

Dalsbygda Jaktlag har årlig en kvote på ca 30 rådyr.

rådyrjakt i Dalsbygda

Jakttid på rådyr er fra 25. september til 23. desember. Fra 1. november kan rådyrjegere felle hjort (mot et pristillegg på kr. 50,- pr. kilo). Tidligere har rådyrjakta vært organisert som lagsjakt, fra høsten 2015 tilbys rådyrjakta som individuell jaktform. Styret i Dalsbygda Jaktlag stopper jakta dersom den årlige kvoten blir felt, det er derfor svært viktig at rådyrjegerne umiddelbart etter felling av dyr rapporterer dette til jaktlaget. Jakta foregår i hele Dalsbygda Jaktlags forvaltningsområde, men det skal ikke jaktes i følgende områder: Mellom Midtre og Nedre Dalsbygdvei fra Haugseggen til sentrum. Området mellom Gamle Vangrøftvei fra sentrum til Lillehaug, veien fra Lillehaug til Nansen stadion, veien fra Nansen stadion til kryss Brattåsen og Midtre Dalsbygdvei til Sentrum. Vis hensyn. Unngå å jakte nær bebyggelsen.


Søknadsfrist er 31. mars.

råbukkjakt

Jakttid fra 10. august til 24. september. Jakta foregår i hele Dalsbygda Jaktlags forvaltningsområde, men det skal ikke jaktes i følgende områder: Mellom Midtre og Nedre Dalsbygdvei fra Haugseggen til sentrum. Området mellom Gamle Vangrøftvei fra sentrum til Lillehaug, veien fra Lillehaug til Nansen stadion, veien fra Nansen stadion til kryss Brattåsen og Midtre Dalsbygdvei til Sentrum. Vis hensyn. Unngå å jakte nær bebyggelsen".Vær OBS på at det er pliktig å ha tilgang på ettersøkshund, søkere som ikke kan dokumentere å ha ordnet dette innen jaktstart har ikke anledning til å jakte!

Søknadsfristen er den 31.mai.