04/09/2019

Innenbygds jegere kan kjøpe jaktkort for rype og annet småvilt på Dalsbygda Handel fra og med onsdag 4. september.

Husk å ta med jegeravgiftskortet og aversjonsbevis (sauerenhetsbevis) for eventuelle hunder, uten denne dokumentasjonen kan ikke betjeningen på Dalsbygda Handel levere ut jaktkortene. Prisene er som de har vært de siste årene:

- Sesongkort med hund kr. 1000,-

- Sesongkort uten hund kr. 800,-

- Dagskort første dag kr. 300,-

- Dagskort påfølgende dag kr. 200,-

Ungdom under 18 år som er bosatt i Dalsbygda får gratis jaktkort på rype/småvilt. Husk at alle som skal jakte alene må være over 16 år og må ha betalt jegeravgiften samt bestått jegerprøven. Personer under 16 år som ikke har jegerprøven får også kort, men må da jakte under lovlig tilsyn/opplæring.

Utenom åpningstidene på Dalsbygda Handel selger Kjetil Eggen og Roar Eckermann jaktkort.