18/09/2016

Fra og med mandag 19. september til og med fredag 23. september får inntil 7 jegere med kort utskrevet av Dalsbygda Jaktlag kjøre til Vingelen for å jakte rein. All kjøring skal avklares med styreleder Kjetil Eggen i Dalsbygda Jaktlag (mob 908 39646). I tillegg kan alle med kort utskrevet av Dalsbygda Jaktlag fritt gå fra eget terreng og inn på alt terreng i Vingelen i samme tidsperiode. Ved felling tillates da at jeger og kjøtt kan hentes ut med bil.

Husk at alle dyr felt i Vingelen skal veies der (OBS kr. 50,- betales kontant på veiestasjonen). Jaktkort og kjeve skal leveres hos Edvart Ryen som vanlig.

Vi håper alle reindsyrjegere nå benytter de utvidede mulighetene vi har til å felle kvoten. Om noen ikke skal jakte mer på sitt kort, GI BESKJED TIL OSS, og lever inn jaktkortet, slik at andre kan bidra til at kvoten blir felt. Dette er i alles interesse!