12/07/2016

Info om fotokonkurransen:

I forbindelse med lansering av appen Outtt og besøksstrategi for Forollhogna inviterer Nasjonalparkstyret for Forollhogna og samarbeidspartnere til fotokonkurranse – blant annet for å få bedre bilder fra turmålene som ligger i Outtt. Fotokonkurransen vil pågå i hele sommer og avsluttes 1. oktober. Alle arrangørene stiller med flotte premier, som omfatter både overnatting, rypejakt og fiskekort. Mer informasjon og fullstendig premieliste legges ut på den nye
facebooksiden til Nasjonalparkstyrett.

Info om turapp/outtt:

I juni 2015 lanserte Nasjonalparkstyret for Forollhogna «Turapp Forollhogna» - ei nettside og en mobilapp som hjelper deg til å oppdage fine turmål i Forollhogna-området. Siden den gang har appen blitt videreutviklet, og nå slippes versjon 2, med både norsk og engelsk språk og med flere funksjoner. Den oppgraderte appen har fått navnet Outtt og viser turer fra flere steder i Norge, men vil automatisk vise fram turene som ligger geografisk nærmest deg (så lenge gps’en i mobilen ikke er avslått). Appen Outtt har fått god mottakelse og har allerede fått 6000 brukere på landsbasis. Appen er et fint hjelpemiddel når du er ute på tur, og før du drar ut på tur kan du planlegge dine turmål på den tilsvarende nettsiden turapp.no/forollhogna (fra høsten skifter nettsiden også navn til outtt.com).

Du finner Outtt i App Store og på Google Play.